V jednom činžiaku okradol 40-ročný Hlohovčan viacerých susedov

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 13:04 • 2 min
V jednom činžiaku okradol 40-ročný Hlohovčan viacerých susedov

HLOHOVEC - Polícia obvinila z prečinu krádeže 40-ročného muža z Hlohovca. V pondelok 9. marca vypáčil v skorých ranných hodinách zámok na dverách bytového domu.

slovakia

left justify in out

Vyšiel na tretie poschodie a z uzatvorenej skrinky na chodbe domu odcudzil značkové tenisky. Rovnako postupoval aj o dva vchody ďalej. 
     

Opäť použil skrutkovač, avšak tentoraz našiel v uzamknutej chodbovej skrinke alkohol. Zo skrinky vybral desať fliaš koňaku, bylinkového likéru a šumivého vína, niekoľko fliaš minerálnej vody, pracie prášky, hygienické potreby. Majiteľovi spôsobil škodu viac ako 170 eur. V tom istom vchode, len o niekoľko poschodí vyššie, zobral so sebou aj voľne položené tenisky. Policajti ho stotožnili na základe kamerového záznamu. Ako neskôr policajtom povedal, tenisky vyhodil pri cintoríne do koša a alkohol speňažil. Poverený policajt ho obvinil z prečinu krádeže a keďže bol v posledných mesiacoch za krádež odsúdený, teraz mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies