V jednom aute uhorelo až päť mužov, dve ženy bojujú o život

NETKY.SK • 26 September 2015, 15:17 • 2 min
V jednom aute uhorelo až päť mužov, dve ženy bojujú o život

RHEINFELDEN - Päť mužov uhorelo v noci nadnes po nehode motorového vozidla typu Volkswagen Golf v švajčiarskom Rheinfeldene neďaleko hraníc s Nemeckom. Dve členky posádky utrpeli životunebezpečné zranenia.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom internetové vydanie denníka Blick, ako aj tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na švajčiarsku políciu.

Podľa doterajších poznatkov vyšetrovateľov sa v čase havárie nachádzalo vo vozidle šesť švajčiarskych občanov a srbský turista.

 

Vodič z predbežne neznámych príčin v nočných hodinách stratil kontrolu nad vozidlom, ktoré následne narazilo do stĺpu verejného osvetlenia a potom do stromu, aby ho v krátkom čase zachvátili plamene. Polícia zatiaľ nemá indície, že by nehodu bolo zapríčinilo iné motorové vozidlo.

 

Policajný hovorca Max Suter uviedol, že mužov zákona alarmoval okoloidúci motorista.

 

Obe zranené ženy našli záchranári v bezvedomí ležať vedľa vraku, v ktorom neskôr našli zuhoľnatené telá obetí. Nešťastníčky previezli v ťažkom stave do nemocnice v meste Bazilej, kde ich urgentne operovali.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies