V Japonsku zatkli muža, ktorý išiel autom po železničných koľajniciach

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 14:43 • 2 min
V Japonsku zatkli muža, ktorý išiel autom po železničných koľajniciach

TOKIO - Sedemdesiattriročného muža, ktorý v západnom Japonsku údajne šoféroval v stredu večer auto vyše kilometer po železničnej trati, dnes zatkli.

slovakia

left justify in out

Oznámila to agentúra DPA. Citovala svedka z mesta Osaka, ktorý agentúre Kjódó povedal, že auto "išlo rýchlosťou 30-40 kilometrov za hodinu a lietali od neho iskry". Niektorí rušňovodiči cez vysielačku oznámili, že práve na trati "minuli nejaké auto", uviedla Kjódó.

 

Podľa jej správy polícia vozidlo objavila v Osake približne dva kilometre na severovýchod od železničnej stanice Minamikata. Muž policajtom povedal, že sa stratil cestou z návštevy priateľa a vbehol na železničnú trať. Nikto nebol zranený.

 

Polícia uviedla, že auto vstúpilo na koľajnice na železničnom priecestí pri Minamikate a išlo po nich asi šesť minút v smere na stanicu v Kjóte. Naspäť na cestu sa vrátilo pri najbližšej stanici. Koľajnice údajne poškodili spodok vozidla a z motora unikal olej.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies