V Izraeli útočil palestínsky strelec, vojaci ho zabili

NETKY.SK • 3 December 2015, 12:49 • 2 min
V Izraeli útočil palestínsky strelec, vojaci ho zabili

JERUZALEM - Príslušníci izraelskej armády zastrelili dnes neďaleko obce Hizma, ležiacej niekoľko kilometrov severne od centra Jeruzalema, Palestínčana, ktorý predtým vystrelil na hliadkujúceho vojaka a civilistov. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa izraelskej armády útočník vystúpil z auta a začal strieľať. Pri incidente utrpel zranenia jeden príslušník izraelskej armády a civilista. Takmer každý deň sa opakujúce útoky nožom, prípady zámerného zrazenia izraelského chodca autom riadeným Palestínčanom a streľba si od 1. októbra vyžiadali život už 19 Izraelčanov.

 

Izraelské bezpečnostné sily za rovnaký čas zastrelili 101 Palestínčanov, pričom 66 z nich boli páchatelia útokov na izraelských občanov. Ostatní prišli o život počas zrážok s izraelskými bezpečnostnými silami. Mnohé z palestínskych obetí boli tínedžeri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona