V izbe Whitney Houston našli biely prášok na lyžičke, konštatuje správa

NETKY.SK • 5 Apríl 2012, 06:37 • 2 min
V izbe Whitney Houston našli biely prášok na lyžičke, konštatuje správa

V izbe Whitney Houston našli biely prášok na lyžičke, konštatuje správa - Celebrity  Detektívi v hotelovej izbe, kde zomrela speváčka Whitney Houston, objavili biele práškové látky a lyžičku so stopami bielej látky. Konštatuje to v stredu zverejnená záver

slovakia

left justify in out

img

Detektívi v hotelovej izbe, kde zomrela speváčka Whitney Houston, objavili biele práškové látky a lyžičku so stopami bielej látky. Konštatuje to v stredu zverejnená záverečná správa súdnych znalcov.
Houstonová mala v tele kokaín, uvádza sa v správe, ktorá obsahuje podrobnosti o poslednom dni jej života. Speváčka sa sťažovala na bolesť hrdla a asistenti jej navrhli, aby si pred prípravami na párty pred udeľovaním cien Grammy dala kúpeľ.
Speváčka zomrela 11. februára, keď sa utopila vo vani v hoteli Beverly Hilton. Smrť označili za nehodu, ku ktorej podľa úradu koronera prispeli ochorenie srdca a užívanie kokaínu.
Houstonová niekoľko rokov bojovala s drogovou závislosťou, jej priatelia a rodina však vyhlásili, že pred smrťou vyzerala byť odhodlaná vrátiť sa na pódiá.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona