V Istanbule našli telo talianskeho manažéra

NETKY.SK • 29 Marec 2018, 16:28 • 2 min
V Istanbule našli telo talianskeho manažéra

ISTANBUL - V Istanbule našli telo talianskeho manažéra, ktorý zmizol v meste pred takmer dvoma týždňami. Tamojšie noviny Habertürk vo štvrtok uviedli, že telo 33-ročného Taliana objavili vyplavené na brehu v časti Sarayburnu.

slovakia

left justify in out

Alessandra Fioriho z Milána identifikoval jeho otec Eligio Fiori, ktorý sa predtým zapojil do vyšetrovania. V súčasnosti čakajú na testy DNA, aby mohli s určitosťou potvrdiť identitu tela. Podľa spomínaných novín muž utrpel ranu do hlavy, pričom zatiaľ nie je jasné, či spadol alebo ho niekto udrel. Polícia informácie zatiaľ nepotvrdila.

Fiori odletel 12. marca do Turecka. O dva dni neskôr ho zachytila priemyselná kamera v oblasti Beyoglu, kde sa nachádza aj taliansky konzulát. Odvtedy o ňom nemali žiadne informácie.

Jeho telefón, peňaženku a ďalšie veci našli v hotelovom koši. Mužov otec pre agentúru AP v utorok povedal, že jeho syn pracoval ako vedúci marketingu a často cestoval do zahraničia. Naposledy ho videl pred dvoma týždňami u nich doma. Deň nato letel do Istanbulu, pričom o svojich plánoch nikomu nepovedal.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies