V Iraku zadržali podozrivého zo znásilnenia a vraždy 14-ročnej Nemky, do tábora chodila často

NETKY.SK • 8 Jún 2018, 14:49 • 2 min
V Iraku zadržali podozrivého zo znásilnenia a vraždy 14-ročnej Nemky, do tábora chodila často

WIESBADEN - Hlavného podozrivého v prípade znásilnenia a vraždy nemeckej tínedžerky, 20-ročného irackého utečenca, zadržali v piatok nadránom v Iraku. S odvolaním sa na vyhlásenie nemeckého spolkového ministra vnútra Horsta Seehofera o tom informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Mladého Iračana, ktorého polícia identifikovala ako Alího Bašára, zadržali kurdské bezpečnostné orgány na severe Iraku na žiadosť nemeckej Spolkovej polície, spresnila agentúra AP. Mladý muž, ktorý zrejme s falšovanými dokumentmi opustil s príbuznými Nemecko ešte 2. júna, má možno na konte viacero deliktov násilného charakteru.

 

Telo 14-ročnej Susanny Marie F., ktorá bola nezvestná od 22. mája, našli v stredu po intenzívnom pátraní v ťažko prístupnej oblasti v okrajovej štvrti mesta Wiesbaden. Tínedžerku podľa doteraz známych informácií znásilnili, uškrtili a zakopali do jamy zakrytej raždím.

 

Obeť zločinu, ktorá sa podľa informácií polície poznala s bratom podozrivého, opakovane videli v ubytovni pre utečencov vo Wiesbadene-Erbenheime, teda vo štvrti, kde sa našlo telo zavraždenej.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona