V Indii zatkli Pakistancov, na lodi prevážali drogy za vyše 88 miliónov eur

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 14:50 • 2 min
V Indii zatkli Pakistancov, na lodi prevážali drogy za vyše 88 miliónov eur

NAÍ DILLÍ - Viac ako 230 balení drogy za vyše 88 miliónov eur zhabala tento týždeň indická námorná a pobrežná stráž po prehľadaní lode, na ktorej sa plavili ôsmi Pakistanci. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na indický rezort obrany.

slovakia

left justify in out

Podľa vyjadrení indického ministerstva obrany sa tamojšie úrady domnievajú, že nájdenou drogou bol heroín v hodnote 95 miliónov amerických dolárov (vyše 88 miliónov eur).
     

Podozrivú loď zadržali v pondelok v medzinárodných vodách pri západnom pobreží Indie počas spoločnej operácie indickej námornej a pobrežnej stráže.
     

Pakistancom okrem drog zhabali aj satelitné telefóny a GPS navigáciu. Do akcie boli zapojené celkovo dve námorné lode a jeden čln indickej pobrežnej stráže.
     

Indický rezort obrany tiež uviedol, že osem zadržaných osôb bude pravdepodobne vypočúvať nielen námorná a pobrežná stráž, ale aj tamojšia spravodajská tajná služba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies