V Indii sa do rokliny zrútil autobus s členmi operného súboru, zahynulo 27 ľudí

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 19:07 • 2 min
V Indii sa do rokliny zrútil autobus s členmi operného súboru, zahynulo 27 ľudí

NAÍ DILLÍ - Dvadsaťsedem ľudí zahynulo v indickom štáte Urísa po tom, ako sa autobus s členmi miestneho operného súboru zrútil do rokliny.

slovakia

left justify in out

K havárii došlo v noci nadnes v hornatej oblasti Deogarh v štáte Urísa vo východnej Indii. Vodič autobusu nezvládol podľa polície riadenie v ostrej zákrute na horskej ceste.


"Autobus s 38 cestujúcimi padal dolu z hory po kameňoch približne 91 metrov. Väčšina obetí zahynula priamo na mieste," uviedol v telefonickom rozhovore predstaviteľ oblastnej polície.


Jedenásť zranených previezli do neďalekých nemocníc, pričom zdravotný stav šiestich z nich bol vážny. Indické médiá uviedli, že medzi obeťami sú deti a ženy, polícia však tieto podrobnosti nepotvrdila.


India je krajinou s najväčším počtom dopravných nehôd na svete. Štatistiky vládnych orgánov uvádzajú, že v priemere zomrie pri haváriách na tamojších cestách 135.000 ľudí ročne.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies