V Inchebe sa začne vo štvrtok najväčší veľtrh krásy na Slovensku

NETKY.SK • 1 Október 2014, 12:32 • 2 min
V Inchebe sa začne vo štvrtok najväčší veľtrh krásy na Slovensku

BRATISLAVA – Od štvrtka (2.10.) sa na bratislavskom výstavisku Incheba začne najväčší veľtrh krásy na Slovensku Interbeauty, ktorý potrvá do soboty (4.10). Návštevníci nájdu na ňom množstvo kozmetických produktov a uvidia trendy v líčení a úprave vlasov na ďalšiu sezónu. Interbeauty budú sprevádzať aj veľtrhy Esoterika a Biostyl zamerané na svet tajomna a zdravého životného štýlu. TASR informovala hovorkyňa Incheby Martina Macková.

slovakia

left justify in out

Tohtoročný veľtrh krásy spojí ponuku kozmetických produktov a služieb s poradenstvom, ako sa ľudia majú o seba čo najlepšie starať. Chýbať nebudú ani kadernícke a vizážistické exhibície. "Vizážistka Sandra Baumgartner ukáže líčenie v štýle juhoamerickej telenovely. Maturantky sa môžu inšpirovať ukážkami líčenia a účesov na stužkovú, aby v tento deň vyzerali okúzľujúco," povedala Macková, podľa ktorej sa návštevníci môžu tešiť na ambasádorku luxusnej kozmetickej značky Elišku Pichoňskú a vizážistu Káju Pavlíčka, ktorí predvedú, aké farby v líčení sú trendom na jeseň a v zime.
      

Súčasťou veľtrhu sú aj súťaže špičkových odborníkov. Vo štvrtok si sily zmerajú nechtové dizajnérky na Majstrovstvách Slovenskej republiky a Medzinárodných majstrovstvách v nail arte, rovnako aj v manikúre prírodných nechtov. Piatok (3.10.) bude patriť kaderníkom a vizážistom na celoslovenskej súťaži Interbeauty Trophy. Víťaz ďalšej súťaže, Majstrovstiev Slovenskej republiky v make-upe, postúpi na Medzinárodné majstrovstvá do nemeckého Düsseldorfu.
      

Návštevníci uvidia aj viaceré kozmetické prístroje a tohtoročnou novinkou budú napríklad pleťové séra s obsahom drahokamov ako smaragd, zafír a ruženín alebo masážne sviečky s aromatickými olejmi. Dámy sa môžu prihlásiť do Zmenárne naživo, kde dostanú vďaka profesionálom nový účes alebo make-up. Podstúpiť takúto skrášľovaciu zmenu, hneď na začiatku veľtrhu, sa rozhodla aj spisovateľka Andrea Coddington, ktorú môžu ľudia stretnúť aj v piatok na autogramiáde jej knihy.
      

Veľtrhy Esoterika a Biostyl ponúknu podľa slov Mackovej množstvo produktov v biokvalite a inšpiratívne môžu byť aj stretnutia s odborníkmi na psychológiu, medicínu a duchovný rozvoj. "Ľudia sa okrem iného môžu dozvedieť, aké negatívne účinky na zdravie môže mať chémia v kozmetike, ako sa očistiť od negatívnych vzorcov správania či ako prežiť krízu, objaviť Bachove kvetové esencie a spoznať starú húnsku metódu nápravy chrbtice," dodala. Počas troch dní sa predstaví 207 vystavovateľov zo šiestich krajín. Veľtrhy budú otvorené od 10.00 h. do 18.00 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies