V ideálnom tíme podľa AP nie je Th. Müller

NETKY.SK • 28 Jún 2014, 11:07 • 2 min
V ideálnom tíme podľa AP nie je Th. Müller

BRASÍLIA - Žurnalisti americkej agentúry Associated Press (AP) nenašli miesto v ideálnom tíme futbalových majstrovstiev sveta v Brazílii po zápasoch v základných skupinách Nemcovi Thomasovi Müllerovi.

slovakia

left justify in out

Kanonier "Nationalelf" dal v troch doterajších zápasoch štyri góly a je jedným z troch najlepších strelcov turnaja. Najlepší útočný trojzáprah podľa žurnalistov spomenutého prestížneho média referujúcich o jubilejnom XX. svetovom šampionáte vo futbale tvoria zvyšní dvaja štvorgóloví kanonieri Brazílčan Neymar a Argentínčan Lionel Messi a s nimi Holanďan Arjen Robben.

 

Najlepším brankárom doterajšieho priebehu MS 2014 je podľa AP Mexičan Guillermo Ochoa. Pred ním by v ideálnom mužstve operovalo defenzívne kvarteto Serge Aurier z Pobrežia Slonoviny, domáci stopér Thiago Silva, Mexičan Rafael Márquez a kostarický ľavý zadák Júnior Díaz. Stred poľa by obsadili Čiľan Charles Aránguiz, Francúz Blaise Matuidi a Kolumbijčan James Rodríguez. 

 

Trénerom najlepšieho mužstva by bol Kolumbijčan Jorge Luis Pinto, ktorý vedie najväčšie pozitívne prekvapenie MS 2014 Kostariku. 

Ideálny tím futbalových MS 2014 podľa agentúry AP po základných skupinách: 
Ochoa (Mex.) - Aurier (Pobr. Slon.), Thiago Silva (Braz.), R. Márquez (Mex.), Júnior Díaz (Kost.) - Aránguiz (Čile), Matuidi (Fr.), James Rodríguez (Kol.) - Robben (Hol.), Messi (Arg.), Neymar (Braz.) 
Tréner: Pinto (Kost.) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies