V hre LOTO padol 13. tohtoročný jackpot

NETKY.SK • 20 December 2012, 14:27 • 2 min
V hre LOTO padol 13. tohtoročný jackpot

V hre LOTO padol 13. tohtoročný jackpot - Zaujímavosti Jeden z množstva hráčov, ktorí uzavreli stávky v hre LOTO na stredajšie žrebovanie, bude mať podľa všetkého naozaj veselé Vianoce.

slovakia

left justify in out

img

Jeden z množstva hráčov, ktorí uzavreli stávky v hre LOTO na stredajšie žrebovanie, bude mať podľa všetkého naozaj veselé Vianoce. Podarilo sa mu totiž vyhrať 13. tohtoročný jackpot.

„Šťastný hráč vyhral v druhom ťahu hry LOTO jackpot v hodnote 471 031,86 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe. Dodal, že víťazná stávka bola uzatvorená v Banskobystrickom kraji. „Hráč veril svojim číslam, vyplnil 10 herných polí a uzavrel stávku na dve žrebovania. Zároveň sa zapojil aj do doplnkovej hry JOKER. Za celú stávku zaplatil 14,70 eura,“ uviedol hovorca. 

Tohtoročné vianočné sviatky neovplyvnia žrebovania v hre LOTO, ktoré bývajú štandardne v nedeľu a v stredu. Podľa hovorcu však musia mať hráči na pamäti, že na Štedrý deň a na Prvý sviatok vianočný nebudú môcť uzavrieť svoje stávky a ani si nebudú môcť dať vyplatiť výhry. „Všetky technologické systémy prijímania stávok, ich overovania a vyplácania výhier budú vypnuté,“ zdôvodnil Čépe. 

V stredu, 26. decembra, na Druhý sviatok vianočný, už začnú technologické systémy lotériovej spoločnosti TIPOS fungovať v štandardnom režime. „Hráči budú môcť uzavrieť na obchodných miestach stávky na hry LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35 a KENO 10 do 18:00. Výherné čísla pre uvedené hry budú už tiež vyžrebované v stredu, v tradičnom čase,“ uviedol hovorca. Dodal, že od 26. decembra bude fungovať v štandardnom režime aj internetová herňa spoločnosti TIPOS. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies