V hre LOTO padli v jednom žrebovaní jackpoty v oboch ťahoch!

NETKY.SK • 27 Január 2014, 11:24 • 2 min
V hre LOTO padli v jednom žrebovaní jackpoty v oboch ťahoch!

BRATISLAVA - V prvom ťahu hry LOTO padol v nedeľu (26.1.) jackpot 300.000 eur a v druhom 346.454,91 eura. Jackpot padol aj v doplnkovej hre JOKER.

slovakia

left justify in out

V nedeľnom žrebovaní hry LOTO tak nastala ojedinelá situácia – padli jackpoty v oboch ťahoch. "Obaja víťazní hráči uzatvorili svoje stávky v Banskobystrickom kraji," informoval hovorca národnej lotériovej spoločnosti TIPOS Rastislav Čépe. Výherca jackpotu z prvého ťahu si stavil na vlastné čísla. "Stávku na dva tipy – stĺpce spolu s doplnkovou hrou JOKER uzatvoril na dve žrebovania. Jeho vklad do hry bol 3,50 eura. Hráč, ktorý mal šťastie v druhom ťahu, veril náhodným číslam. Stavil si na dva náhodné tipy a do hry vložil 1,40 eura," doplnil Čépe.

Nedeľné žrebovanie číselných lotériových hier potešilo jackpotovou výhrou aj jedného z hráčov doplnkovej hry JOKER. "Lákavých 52.079,93 eura vyhral hráč, ktorý si doplnkovú hru JOKER priplatil k stávke v hre LOTO v Bratislavskom kraji. Jeho stávka mala hodnotu 3,50 eura," uviedol Čépe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies