V hre je atraktívny súboj Rigondeaux - Lomačenko

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 15:27 • 2 min
V hre je atraktívny súboj Rigondeaux - Lomačenko

RATISLAVA - Na profesionálnej boxerskej scéne sa schyľuje k súboju dvoch dvojnásobných olympijských víťazov.

slovakia

left justify in out

Podľa internetovej stránky magazínu The Ring by sa mohli stretnúť zlatý medailista zo Sydney 2000 a Atén 2004 Guillermo Rigondeaux so šampiónom z Pekingu 2008 a Londýna 2012 Vasiľom Lomačenkom. Zástupca 34-ročného Kubánca Rigondeauxa Garry Hyde už akceptoval v zásade ponuku od Egisa Klimasa. Ten je manažérom o sedem rokov mladšieho Ukrajinca Lomačenka.

 

V prípade definitívneho dorozumenia pôjde o duel vo váhovom limite 56,2 kilogramu (124 libier) na rozhraní superbantamovej a perovej hmotnostnej kategórie. "Lomačenko je majstrom boja rovnako ako ´Rigo´. Bude to klasika. Máme proti sebe dvojnásobných olympijských víťazov a súčasných profesionálnych majstrov sveta. Verím, že ´Rigo´ je krutejší a bude dominovať," citoval írskeho manažéra Hyda webringtv.craveonline.com. 

 

"Šakal" Rigondeaux je v pätnástich zápasoch v profiringu nezdolaný, patria mu tituly organizácií WBA "Super", WBO a magazínu The Ring v superbantamovej divízii. "Hi-Tech" Lomačenko je držiteľom opasku verzie WBO v perovej váhe, v dosiaľ krátkej profesionálnej kariére si pripísal štyri triumfy a jednu prehru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies