V hre Euromilióny padol rekordný jackpot!

NETKY.SK • 16 Október 2021, 10:0 • 2 min
V hre Euromilióny padol rekordný jackpot!

PARÍŽ - Majiteľ žrebu sa o výhru musí prihlásiť do 60 dní.

slovakia

left justify in out

Francúzsky majiteľ žrebu vyhral v piatok večer v hre Euromilióny 220 miliónov eur, čo je najvyšší jackpot v histórii lotérie, ktorá odštartovala v roku 2004. Informovala o tom na webovej stránke stanica Sky News, ako aj spravodajský portál France24.

 

img

 

Víťazné čísla boli 21, 26, 31, 34 a 49. Majiteľ žrebu sa o výhru musí prihlásiť do 60 dní. Je to najvyššia výhra, akú doteraz získal tipujúci v lotérii Euromilióny. Predchádzajúci rekord bol 190 miliónov eur a zaznamenali ho niekoľkokrát, zatiaľ naposledy v októbri 2019.

 

Prečítajte si tiež: Slovensko má ďalšieho milionára! Výherca trafil všetky čísla!

 

img

 

Tipujúci z Francúzska vyhrali 110 z celkových 499 jackpotov v histórii lotérie Euromilióny, čo je takmer štvrtina. Za nimi nasledujú hráči z Británie s počtom 108 výhercov jackpotu a zo Španielska so 105 výhercami. Do lotérie Euromilióny sa okrem Francúzska môžu zapojiť tipujúci v Rakúsku, Belgicku, Británii, Írsku, Luxembursku, Portugalsku, Španielsku a vo Švajčiarsku.

 

K téme: Eurojackpot na Slovensku - jedna z najlepších zábav

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona