V Horných Ozorovciach skončilo auto v priekope

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 12:50 • 2 min
V Horných Ozorovciach skončilo auto v priekope

HORNÉ OZOROVCE - Hasiči z Bánoviec nad Bebravou zasahovali pri dopravnej nehode, ktorú im nahlásili 3. júla krátko pred 18.00 h na Trenčianskej ceste v obci Horné Ozorovce (okres Bánovce nad Bebravou).

slovakia

left justify in out

"Po príchode na miesto zistili, že ide o dopravnú nehodu osobného motorového vozidla Opel Astra, ktoré sa nachádzalo v priekope mimo vozovky. Vodič a spolujazdec boli mimo vozidla, v starostlivosti posádky Záchrannej zdravotnej služby (ZSS)," informoval dnes TASR hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík.      

 

Ako ďalej uviedol, hasiči spolupracovali s posádkou ZZS pri poskytovaní zdravotníckej pomoci a následnom transporte jednej osoby do sanitky. "Na havarovanom automobile vykonali protipožiarne opatrenia. Vzhľadom na možný únik prevádzkových kvapalín bol postihnutý automobil vytiahnutý lanovým navijakom späť na vozovku, po čom bolo miesto udalosti odovzdané príslušníkom polície," dodal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona