V Hornom Čepeni horela na poli slama aj jačmeň

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 17:17 • 2 min
V Hornom Čepeni horela na poli slama aj jačmeň

SEREĎ - Požiar na 10 hektároch poľa hasili dnes v miestnej časti Serede v Hornom Čepeni. Krátko pred 15. hodinou hasičom nahlásili požiar slamy, ktorý sa postupne rozširoval, pričom zachvátil aj 75 árov jačmeňa na koreni.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahovalo viac ako 20 hasičov, profesionáli zo staníc v Trnave, Seredi a Galante za pomoci dobrovoľných hasičov. Pri zásahu pritom použili osem cisterien s vodou. Oheň zlikvidovali o 16. hodine.
     

Podľa informácií, ktoré TASR poskytol krajský hovorca Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Tomáš Bílik, rýchlo sa šíriaci oheň napriek snahe a preventívnemu kropenie stien zasiahol aj v blízkosti stojace domy, väčšie škody však nespôsobil. „V súčasnosti naši príslušníci druhýkrát zalievajú celú plochu požiariska, aby neprišlo k opätovnému vznieteniu,“ dodal Bílik. 
     

Pri požiari nebol nikto zranený, jeho príčinu vyšetrujú, výška škody bude určená neskôr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies