V Hollywoode už chystajú film o zmiznutom malajzijskom lietadle!

NETKY.SK • 27 Marec 2014, 14:24 • 2 min
V Hollywoode už chystajú film o zmiznutom malajzijskom lietadle!

LOS ANGELES – Podľa zákulisných informácií sa v Hollywoode pracuje na natáčaní filmu o zmiznutom malajzijskom lietadle.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Zatiaľ nijaké štúdio, alebo producent túto informáciu oficiálne nepotvrdil, ale podľa niektorých filmárov sa údajne pripravuje niekoľko projektov o celej tragédii.

 

Producent filmu z roku 2005 Nočný Let (Red Eye) pre Hollywood Reporter povedal: „Je to hrozná tragédia, ale garantujem vám, že 50 rôznych ľudí pracuje na 50 rôznych projektoch, ktoré sú buď inšpirované touto tragédiou, ale sú založené priamo na nej.“ Spink ďalej dodal: „Na palube toho lietadla sa určite stalo niečo viac, čo sa my nedozvieme a práve toto je dobrý štartovací bod.“

 

Lietadlo malajzijských aerolínií s 239 pasažiermi na palube zmizlo 8. marca počas letu z Kuala Lumpur do Pekingu. Podľa malajzijských údajov sa lietadlo zrútilo v južnej časti Indického oceánu a nikto neprežil. Túto informáciu však zatiaľ nikto nepotvrdil, pretože sa nenašli trosky lietadla.

 

Producent filmu Non-stop, v ktorom sa objavil aj herec Liam Neeson, Alex Heinman povedal: „Myslím si, že ľudia stále netrpezlivo čakajú , ako to celé dopadne. Tento príbeh je bizarný. Nikto nevie, čo sa stalo. Alebo niektorí možno vedia, ale nechcú to povedať." Dodal však, že film o lete #MH370 by určite nespravil: „Nenaháňal by som sa za týmto príbehom, je to obrovská tragédia. Nechcel by som využívať takúto situáciu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies