V Hollywoode plánujú remake kultového Hriešneho tanca

NETKY.SK • 9 August 2011, 14:24 • 2 min
V Hollywoode plánujú remake kultového Hriešneho tanca

V Hollywoode plánujú remake kultového Hriešneho tanca

slovakia

left justify in out

img

Štvrťstoročie po premiére sa filmová klasika Hriešny tanec dočká opätovného sfilmovania. Časť z pôvodnej hudby v ňom spoja s piesňami zo 60. rokov i úplne novými skladbami, informovalo v pondelok filmové štúdiu Lionsgate.
      Naďalej obľúbený film o dospievaní, v ktorom v roku 1987 hlavné úlohy stvárnili Patrick Swayze a Jennifer Greyová, chcú producenti "zmodernizovať" pre novú generáciu.
      Herecké obsadenie zatiaľ nie je známe, remake však bude režírovať Kenny Ortega, choreograf pôvodného filmu či režisér neuskutočneného comebackového turné Michaela Jacksona, napísala agentúra Reuters.
      Hriešny tanec získal Oscara za najlepšiu pôvodnú skladbu - dojemnú záverečnú pieseň "(I've Had) The Time of My Life". Na DVD sa predalo jeho vyše desať miliónov kópií a inšpiroval tiež úspešné muzikálové šou v Británii a šiestich ďalších krajinách. Jeho neutíchajúcu popularitu potvrdzuje aj jeho stránka na Facebooku, kde má vyše desať miliónov fanúšikov.
      Swayze zomrel v roku 2009 na rakovinu pankreasu vo veku 57 rokov. Greyová sa znova objavila v titulkoch v roku 2010, keď zvíťazila v televíznej šou Dancing With the Stars (Tanec s hviezdami).
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies