V hokejovej Tipsport lige prebehla medzi top tímami zaujímavá výmena

NETKY.SK • 15 Október 2019, 20:06 • 2 min
V hokejovej Tipsport lige prebehla medzi top tímami zaujímavá výmena

BRATISLAVA - Kluby slovenskej najvyššej hokejovej súťaže HK Poprad a HKM Zvolen sa dohodli na vzájomnej výmene útočníkov. Oba tímy patria medzi pravidelných účastníkov vyraďovacích bojov, takže sa dá očakávať, že budú chcieť z tohto transferu vyťažiť čo najviac.

slovakia

left justify in out

Spod Tatier sa na stredné Slovensko sťahuje Andreas Štrauch, opačným smerom putuje Lukáš Handlovský. Informáciu potvrdili oba zainteresované tímy, ktoré budú využívať služby spomenutých hráčov do konca aktuálnej sezóny Tipsport ligy.

 

 


Tridsaťtriročný Handlovský odohral v prebiehajúcom ročníku za "rytierov" 11 zápasov s bilanciou 1+1, čím výrazne zaostával za produktivitou z uplynulej edície súťaže. "Veľmi sa tešíme z príchodu Lukáša, ktorý je veľmi skúseným a produktívnym hráčom. Verím, že nám pomôže oživiť náš potenciál smerom dopredu. Minulý rok hrával v jednom útoku s Michaelom Vandasom a spolu vytvorili jednu z najnebezpečnejších formácií v lige," uviedol riaditeľ popradského klubu Ľudovít Jurínyi pre oficiálny web "kamzíkov".

 


Dvadsaťpäťročný odchovanec Popradu Štrauch prišiel do materského klubu pred začiatkom sezóny z Nových Zámkov, kde bol lídrom mužstva. V drese východniarov si však pripísal v 11 dueloch len tri asistencie. "Andreasov odchod nás mrzí z toho pohľadu, že ide o odchovanca klubu. V úvode ročníka sa mu nepodarilo napĺňať to, čo sme od neho očakávali, no verím, že svoj potenciál bude môcť ukázať práve vo Zvolene," doplnil Jurínyi.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#backingame#wakewakeeggsandbakey 🏒🍳🥓

Príspevok, ktorý zdieľa Andreas Štrauch (@strauchandreas70),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies