V HKM Zvolen sa rozlúčili s útočníkom Faithom, hrať budú mladí a lacnejší

NETKY.SK • 18 Október 2010, 12:10 • 2 min
V HKM Zvolen sa rozlúčili s útočníkom Faithom, hrať budú mladí a lacnejší

V HKM Zvolen sa rozlúčili s útočníkom Faithom, hrať budú mladí a lacnejší

slovakia

left justify in out

S útočníkom Jurajom Faithom sa v pondelok rozlúčili v extraligovom hokejovom tíme HKM Zvolen. Skúsený 34-ročný Faith, ktorý mal s klubom platný kontrakt do konca prebiehajúcej sezóny, je tak od dnešného dňa voľným hráčom.
      "To, že sme sa s ním rozišli, nebolo vinou hráča," uviedol pre TASR generálny manažér HKM Ivan Piovarči a dodal: " S Jurajom neboli žiadne problémy. Podstatou toho, že sme sa rozlúčili, je skutočnosť, že sa nám momentálne výsledkovo príliš nedarí, spadli sme v tabuľke nižšie a usúdili sme, že o stred tabuľky môžeme hrať s mladšími a lacnejšími hráčmi. Tých financií totiž nie je nazvyš. S Faithom ešte dnes ukončíme po vzájomnej dohode zmluvu."
      Ivan Piovarči tiež uviedol, že namiesto neho nebudú hľadať žiadnu náhradu. "Medzi útočníkmi máme dostatok hráčov, len je v tejto chvíli potrebné aby chytili tú fazónu, ktorú sme mali skôr. Nahráva nám aj to, že po zdravotných patáliách by sa mal v zostave čoskoro objaviť Marcel Šimurda."
      Juraj Faith odohral vo zvolenskom dres 16 stretnutí a s 12 bodmi (2+10) bol v tímových štatistikách na 2. mieste. A s desiatmi bodmi najlepším nahrávačom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies