V HK Poprad riešia okrem zléj formy aj trénerskú otázku

NETKY.SK • 4 November 2016, 14:08 • 2 min
V HK Poprad riešia okrem zléj formy aj trénerskú otázku

POPRAD – Hokejový klub v Poprade trápi od začiatku sezóny zlá forma, výsledkom čoho je momentálne posledná priečka v tabuľke Tipsport Ligy. Predseda správnej rady HK Poprad a zároveň primátor mesta Poprad Jozef Švagerko v piatok uviedol, že klub s výsledkami nie je spokojný a aktuálne rieši aj trénerskú otázku.

slovakia

left justify in out

"Hokej patrí k mestu Poprad. Preto som sa do toho zaangažoval. S výsledkami samozrejme nie sme spokojní, pretože byť posledný pre Poprad nie je dobré. Dôvera už prekypela. Riešime trénerskú otázku. Všetko bude známe na budúci týždeň v stredu," potvrdil pripravované zmeny na trénerskom poste Švagerko. Podľa jeho slov v súčasnosti rokujú s trénerom Petrom Jonákom o ukončení zmluvy. "So súčasným trénerom ešte nie je ukončená zmluva, ale riešime to. Máme už aj dohodnutého nového trénera, ale ešte nie je nič podpísané," vysvetlil predseda správnej rady.

 

Počas reprezentačnej prestávky na základe vzájomnej dohody ukončil klub spoluprácu s dvojicou hráčov, s obrancom Keevinom Cuttingom a útočníkom Alexom Výhonským. Kanadský bek Cutting odohral za Poprad 14 duelov, v ktorých nazbieral päť bodov za jeden gól a štyri asistencie. Alex Výhonský si svoje miesto v družstvo vybojoval počas try-outu, ktorý sa uskutočnil pred sezónou. Podobne ako kanadský obranca, aj Slovák odohral 14 zápasov, v ktorých si pripísal jeden bod za asistenciu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona