V HC Lev končia Štěpánek, Svoboda a Klepiš

NETKY.SK • 30 Apríl 2013, 10:24 • 2 min
V HC Lev končia Štěpánek, Svoboda a Klepiš

PRAHA - V tíme Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Lev Praha nebude v nasledujúcej sezóne pokračovať trojica hráčov - brankár Jakub Štěpánek a útočníci Jaroslav Svoboda s Jakubom Klepišom.

slovakia

left justify in out

Ako informuje pražský klub prostredníctvom oficiálneho webu, spomenutej trojici v utorok 30. apríla končí platnosť zmlúv a Pražania sa rozhodli nepredĺžiť vzájomnú spoluprácu.

Klepiš údajne mieri do zámoria, kde sa mal dohodnúť na spolupráci s jedným z klubov NHL. Dvadsaťosemročný útočník bol najproduktívnejším hráčom HC Lev v základnej časti, v ktorej nazbieral 38 kanadských bodov za 20 gólov a 18 asistencií. Brankár Štěpánek prišiel do Prahy koncom októbra a odchytal spolu 12 duelov, neskôr zastával post brankárskej dvojky. Jaroslav Svoboda sa aj vinou zranení dostával do zostavy len sporadicky. V závere sezóny hosťoval v Sparte Praha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies