V HC Košice si pripomenuli zápasové jubileá Jenčíka a Bartoša

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 14:55 • 2 min
V HC Košice si pripomenuli zápasové jubileá Jenčíka a Bartoša

KOŠICE 1. apríla (SITA) - Vedenie úradujúceho slovenského hokejového majstra HC Košice v stredu predpoludním obdarovalo pamätnými dresmi dvojicu svojich ofenzívnych opôr Richarda Jenčíka a Petra Bartoša pri príležitosti jubilejných štartov za "oceliarov".

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný krídelník Richard Jenčík totiž už v stredu večer nastúpi na sedemstý duel v drese Košíc, siedmu stovku zaokrúhli v prvom súboji finále Slovnaft play-off Tipsport extraligy 2014/2015 proti Banskej Bystrici. "Som šťastný, že som mohol odohrať toľko zápasov práve za tento špičkový klub. V Košiciach som doma, vždy som sa tu cítil dobre a každé predĺženie kontraktu som podpisoval s radosťou," povedal pre portál hokej.sk Richard Jenčík.

 

Naprázdno neobišiel ani o jedenásť rokov starší Bartoš, ktorý pokoril hranicu 600 zápasov v tomto klube ešte počas základnej časti. "Je krásne, že som tu odohral vyše 600 stretnutí a pre mňa osobne je cťou môcť pôsobiť v tomto klube tak dlho," poznamenal Bartoš. Pamätné dresy jubilantom odovzdali prezident klubu Juraj Mondík a športový manažér Pavol Zůbek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies