V havarovanom aute našli dvoch mužov, hľadajú vodiča

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 10:58 • 2 min
V havarovanom aute našli dvoch mužov, hľadajú vodiča

MICHALOVCE - V Pozdišovciach v Michalovskom okrese havarovalo v sobotu krátko po polnoci Suzuki Swift. V aute našli dvoch 27-ročných mužov, ani jeden vraj nešoféroval. Vodič Suzuki po odbočení zišiel z cesty, vbehol na trávu a pred rodinným domom vrazil do betónového poklopu odvodňovacieho kanála.

slovakia

left justify in out

Náraz ešte auto odhodil do odstaveného Favoritu. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, v havarovanom aute sa nachádzali dvaja muži, podľa ich tvrdenia boli obaja spolujazdci a vodič z miesta ušiel. Michalovčanovi alkohol nezistili, jeho rovesník z Pozdišoviec nafúkal 0,81 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,69 promile. Obaja muži vyviazli z nehody bez zranení. Škodu na Suzuki vyčíslili na 3 000 eur a na Favorite 500 eur. Policajti teraz zisťujú, kto auto šoféroval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona