V Grammy Museum sprístupnili výstavu venovanú Whitney Houston

NETKY.SK • 16 August 2012, 21:16 • 2 min
 V Grammy Museum sprístupnili výstavu venovanú Whitney Houston

V Grammy Museum sprístupnili výstavu venovanú Whitney Houston - Celebrity V Grammy Museum v Los Angeles otvorili v stredu výstavu venovanú zosnulej speváčke Whitney Houston. Súčasťou výstavy s názvom Whitney!

slovakia

left justify in out

img

V Grammy Museum v Los Angeles otvorili v stredu výstavu venovanú zosnulej speváčke Whitney Houston. Súčasťou výstavy s názvom Whitney! Celebrating the Musical Legacy of Whitney Houston sú napríklad jej róby vrátane tej, ktorú mala na odovzdávaní cien Grammy v roku 1994, osobné listy od producenta Clivea Davisa, niektoré z jej cien Grammy, filmové scenáre, fotografie a tiež šálka, z ktorej pred každým koncertom pila čaj. Jednotlivé predmety vyberali členovia jej rodiny.
"Vybrali sme veci, ktoré budú pre ľudí najzaujímavejšie a v mnohých prípadoch tiež také, ktoré vyvolajú vtipné spomienky. Sme šťastní, že tu dnes sme, aby sme reprezentovali úžasnú kariéru nádhernej a talentovanej ženy," uviedla speváčkina švagriná a bývalá manažérka Pat Houston. Okrem nej sa na otvorení výstavy zúčastnili aj speváčkin brat Gary a ďalšia švagriná Donna. Výstava potrvá do februára 2013. 
Whitney Houston, ktorá si fanúšikov získala hitmi I Will Always Love You, Greatest Love of All či I Wanna Dance with Somebody, zomrela 11. februára. Bez známok života ju našli vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Príčinou tragického úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie, pričom išlo o dôsledok užívania kokaínu a ochorenia srdca. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia vo svojom tele aj marihuanu, antihistaminikum a ďalšie lieky. Držiteľku šiestich prestížnych hudobných cien Grammy pochovali 19. februára na cintoríne Fairview v mestečku Westfield v jej rodnom New Jersey. 
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona