V garáži našli marihuanu, z ktorej možno vyrobiť 500 dávok

NETKY.SK • 6 Máj 2013, 12:22 • 2 min
V garáži našli marihuanu, z ktorej možno vyrobiť 500 dávok

BRATISLAVA - Senickí kriminalisti odhalili drogy, vyšetrovateľ už obvinil 34-ročného muža zo Senice. Pri prehliadke policajti v garáži na Dlhej ulici v Senici našli marihuanu, z ktorej možno vyrobiť minimálne 500 dávok. Agentúru SITA o tom informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

slovakia

left justify in out

Policajti zaistili aj váhy, obalové papieriky, uzatvárateľné plastové vrecúška či vodnú fajku, ktoré spolu so sušenou rastlinou poslali na expertízu. Podľa Kredatusovej kriminialisticko-expertízny ústav potvrdil, že sušenou látkou je konopa. Senický vyšetrovateľ obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, z ich držania a obchodovania s nimi 34-ročného muža zo Senice. Policajti pri vyšetrovaní zistili, že obvinený drogy dovážal z Česka a potom ich predával viacerým spotrebiteľom v Senici. Vyšetrovateľ obvineného muža zadržal a spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí štyri až desať rokov väzenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies