V. Gajdoš: V Baku to bola divočina, radšej som to zabalil

NETKY.SK • 23 Júl 2013, 14:51 • 2 min
V. Gajdoš: V Baku to bola divočina, radšej som to zabalil

NITRA - Slovenskému futbalovému stredopoliarovi Vratislavovi Gajdošovi nevyšiel angažmán v azerbajdžanskom klube Ravan Baku. Dvadsaťsedemročný nitriansky rodák bol minulý týždeň v Slovinsku na skúške v tomto tíme, ale z vlastného presvedčenia sa rozhodol nenadviazať s Ravanom spoluprácu.

slovakia

left justify in out

"Zabalil som to tam asi po dvoch dňoch. Zistil som si nejaké veci o klube a nemal som záujem zostať. Stále platí, že by som si chcel vyskúšať zahraničný angažmán, ale už nie týmto smerom. V Azerbajdžane by to bola poriadna divočina," povedal v utorok popoludní agentúre SITA o svojom pobyte s Ravanom v Slovinsku Vratislav Gajdoš, ktorý už stihol v sobotu zasiahnuť aj do corgoňligového duelu FC Nitra so Spartakom Myjava (0:1).

"Síce nemám s Nitrou zatiaľ zmluvu, ale vyzerá to tak, že v najbližších dňoch by sme sa mali dohodnúť," doplnil V. Gajdoš, ktorý v minulosti hrával aj za Senicu, Liberec, Banskú Bystricu, Petržalku a Slovan Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies