V Francúzsku odsúdili mužov, ktorí zabili Nemku vrecom hodeným na diaľnicu

NETKY.SK • 1 Február 2017, 08:40 • 2 min
V Francúzsku odsúdili mužov, ktorí zabili Nemku vrecom hodeným na diaľnicu

SAINT-OMER - Na 13 rokov väzenia odsúdili včera dvoch Francúzov, ktorí v lete 2014 pripravili o život Nemku, vracajúcu sa s manželom po diaľnici naspäť do Nemecka. Obaja odsúdení zhadzovali z diaľničného nadjazdu na prechádzajúce automobily ťažké vrecia so stavebným odpadom.

slovakia

left justify in out

Tretí aktér útoku, ktorý sa na zločine priamo nepodieľal, vyviazol s trestom štyroch rokov väzenia, ktorých výkon súd sčasti podmienečne odložil.

 

Obaja hlavní obžalovaní boli v čase útoku pod vplyvom alkoholu a návykových látok. Súdny proces prebehol v meste Saint-Omer na severe Francúzska.

 

Kamión, na ktorý smerovalo jedno z vriec, sa mu ešte dokázal vyhnúť. Vodič osobného vozidla, manžel zosnulej, však už takýto manéver nedokázal zopakovať. Druhé vrece, ktoré dopadlo na predné sklo automobilu, usmrtilo 59-ročnú Nemku sediacu na mieste spolujazdca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona