V európskej baráži o MS nasadená aj Ukrajina, Francúzsko nie

NETKY.SK • 17 Október 2013, 12:56 • 2 min
V európskej baráži o MS nasadená aj Ukrajina, Francúzsko nie

ZÜRICH - Októbrové vydanie rebríčka krajín podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) určilo nasadenie reprezentácii pred pondelkovým žrebom baráže európskej časti kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie. Medzi nasadenými tímami je aj súper Slovenska z G-skupiny Grécko, ktorému patrí 15. pozícia. Na najvyššom poste spomedzi ôsmich účastníkov baráže je Portugalsko - na 14. mieste. Nasadené budú aj Chorvátsko (18. priečka) a Ukrajina (20.).

slovakia

left justify in out

Nenasadenými krajinami sú Francúzsko (21.), ktoré v rebríčku zaostáva za Ukrajinou iba o jeden bod, ďalej Švédsko (25.), Rumunsko (29.) a Island (46.).

Žreb baráže európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2014 sa uskutoční v pondelok 21. októbra vo švajčiarskom Zürichu v sídle Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) o 14.00 h SELČ. Prvé zápasy baráže sa hrajú 15. novembra, odvety sú na programe o štyri dni neskôr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona