V Enschede sa zrútila strecha futbalového štadióna, asi zasypala ľudí

NETKY.SK • 8 Júl 2011, 10:26 • 2 min
V Enschede sa zrútila strecha futbalového štadióna, asi zasypala ľudí

V Enschede sa zrútila strecha futbalového štadióna, asi zasypala ľudí

slovakia

left justify in out

img

Časť strechy nad tribúnou futbalového štadióna FC Twente v holandskom meste Enschede sa dnes prepadla, pričom pod troskami údajne zostalo uväznených niekoľko robotníkov, ktorí vykonávali rekonštrukčné práce. Informovala o tom holandská rozhlasová stanica RNW.
      Podľa slov policajného hovorcu Jana Lambertsa kolaps nosnej konštrukcie strechy tribúny nastal okolo obeda. Strecha spadla na časť tribúny so sedadlami, ktorá sa nachádza za jednou z brán.
      Štadión bol určený na rekonštrukciu, ktorá sa mala ukončiť ešte pred začatím novej sezóny, uviedla holandská tlačová agentúra ANP.
      Policajné zložky a záchranná čata zdravotníkov začali ihneď práce na vyslobodení zasypaných robotníkov. Na miesto nešťastia už priletel aj záchranný vrtuľník. Informácie o možných obetiach alebo zranených zatiaľ neboli potvrdené.
      V čase havárie mužstvo FC Twente, víťaz domácej ligy v roku 2010, v ktorom vtedy hral aj slovenský útočník Miroslav Stoch, na štadióne netrénovalo.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies