V egyptskej Hurghade zahynul počas dovolenky 5-ročný chlapček

NETKY.SK • 20 Jún 2011, 08:03 • 2 min
V egyptskej Hurghade zahynul počas dovolenky 5-ročný chlapček

V egyptskej Hurghade zahynul počas dovolenky 5-ročný chlapček

slovakia

left justify in out

img

V egyptskej Hurghade zahynul 5-ročný chlapček, ktorý tam bol na dovolenke so svojou rodinou. Informovala o tom dnes televízia Markíza vo večernom spravodajstve.
      Tragédia sa stala pri kúpaní v hotelovom komplexe, kde sa chlapček šmýkal na tobogane so svojou sestrou. Lekári ako predbežnú príčinu jeho smrti určili utopenie.
      Ministerstvo zahraničných vecí SR podľa hovorcu Ľuboša Schwarzbachera o prípade vie. "Sme v kontakte s miestnymi aj slovenskými úradmi," povedal s tým, že ďalšie informácie nemôže podávať vzhľadom na zákon o ochrane osobných údajov.
      Rodina sa podľa televízie hneď po tragédii vrátila na Slovensko, no telesné pozostatky chlapčeka zostali v Egypte. "Robíme všetko pre to, aby sa nám ich podarilo dostať späť na Slovensko," uviedol Schwarzbacher. Transport má uhradiť poisťovňa.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies