V dvoch zberných dvoroch v Prahe našli časti ženského tela!

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 07:12 • 2 min
V dvoch zberných dvoroch v Prahe našli časti ženského tela!

PRAHA - V dvoch zariadeniach na triedenie komunálneho odpadu v Prahe sa dnes našli ženský trup bez hlavy a dolných končatín, respektíve hlava a dolné končatiny neznámej ženy. Informoval o tom server Novinky.cz s odvolaním sa na hovorcu polície Jana Daněka.

slovakia

left justify in out

Okolnosti ženinej smrti objasní až súdna pitva, ktorá môže zodpovedať aj otázku o možnej súvislosti s inými skoršími nálezmi ľudských pozostatkov.
      

Kriminalisti momentálne preverujú, či medzi dnešnými nálezmi existuje vzájomná súvislosť. Prvé oznámenie z triediarne odpadov v Prahe 10 dostala polícia skoro ráno, pred 15.00 h prišlo ohlásenie nálezu z iného zariadenia na triedenie komunálneho odpadu v Prahe 9.
      

V štádiu vyšetrovania je stále prípad nálezu siedmich častí ženského tela vo Vltave, o ktorom štátne zastupiteľstvo naposledy v máji uviedlo, že sa polícii podarilo objasniť identitu obete.
      

Ďalší podobný prípad riešia kriminalisti už od roku 2011, keď sa na rôznych miestach našli takisto časti ženského tela. Pred dvoma rokmi dospeli vyšetrovatelia k záveru, že obeťou bola žena zo Slovenska. Páchateľa tejto vraždy však doteraz nevypátrali.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies