V dvoch londýnskych divadlách nastala panika, môže za to požiar

NETKY.SK • 4 Január 2015, 08:46 • 2 min
V dvoch londýnskych divadlách nastala panika, môže za to požiar

LONDÝN - Asi 1200 návštevníkov muzikálu Bedári v Londýne včera evakuovali, pretože v Kráľovskom divadle vypukol malý požiar, uviedla tlačová agentúra AP, podľa ktorej ho zavinil skrat na spoji vysokého napätia.

slovakia

left justify in out

BBC informovala, že asi 25 minút po začiatku predstavení evakuovali na ulicu pre výpadok elektriny návštevníkov dvoch divadiel, Kráľovského, kde hrali Bedárov a divadla Gielgud, kde bola na programe Čudná príhoda so psom uprostred noci. Výpadok vraj zavinil prehriaty transformátor na Shaftesbury Avenue, ktorý slúži obom divadlám. Herci v kostýmoch i diváci museli vyjsť na ulicu, kým zasahovali požiarnici.
      

Obe predstavenia neskôr večer pokračovali.
      

Dodávateľ elektriny, spoločnosť UK Power Network, sa ospravedlnil za "spôsobenú nepríjemnosť zákazníkom, vrátane návštevníkov divadiel".
      

Predstavenie muzikálu Bedári patrí k najobľúbenejším atrakciám londýnskeho West Endu. Tento rok oslavuje 30. výročie od svojho uvedenia v britskej metropole.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies