V Dunajskej Strede niekto vhodil do školy Molotovov koktail!

NETKY.SK • 8 September 2021, 16:39 • 2 min
V Dunajskej Strede niekto vhodil do školy Molotovov koktail!

DUNAJSKÁ STREDA - Polícia zatiaľ nepozná páchateľa. Škody vyčíslili na tisíce eur.

slovakia

left justify in out

Neznámy páchateľ vhodil v utorok (7. 9.) pred polnocou do priestorov Spojenej školy v Dunajskej Strede dve zápalné fľaše, takzvaný Molotovov koktail. Predtým poškodil vchodové dvere. Svojím konaním zapríčinil malý požiar a zadymenie priestorov. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

 

Prečítajte si tiež: Muž útočil nožom na zastávke MHD v Bratislave

 

V čase udalosti sa v škole nikto nenachádzal, prípad nahlásili pracovníci školy v stredu ráno. Škody predbežne odhadli na viac ako dvetisíc eur. "Polícia na objasnení prípadu intenzívne pracuje. Pre účely stotožnenia páchateľa sme zaistili kamerové záznamy. Ak bol niekto svedkom tejto udalosti, videl osobu, ktorá sa v noci potulovala v okolí školy, alebo bol svedkom rozhovoru o pripravovanej akcii, všetky informácie nám môže napísať do súkromnej správy na sociálnej sieti – Trnavský kraj alebo zavolať na číslo 158". 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies