V Dunajskej Strede hodili pohár za hlavu, sústredia sa na Trenčín

NETKY.SK • 6 November 2015, 13:40 • 2 min
V Dunajskej Strede hodili pohár za hlavu, sústredia sa na Trenčín

BRATISLAVA - V slovenskom futbalovom klube FC DAC 1904 Dunajská Streda zavládla spokojnosť s ostatnými dvoma vystúpeniami mužstva.

slovakia

left justify in out

Po sobotňajšom ligovom víťazstve nad MŠK Žilina (1:0) si hráči zo Žitného ostrova poradili v stredajšom osemfinále Slovnaft Cupu opäť v domácom prostredí aj s Tatranom Prešov (3:1) a postúpili medzi elitnú osmičku. "Chalani odohrali proti Šarišanom výborných deväťdesiat minút, vypracovali si množstvo gólových príležitostí a hostí takmer nepustili do šance. Žilinu i pohárový súboj máme úspešne za sebou, sme vo štvrťfinále, čo je výborné. Lenže to je už minulosť, teraz je pre nás prioritou nedeľňajší zápas v Trenčíne, pred ktorým musíme dobre zregenerovať a správne pripraviť mužstvo," citovala oficiálna internetová stránka klubu trénera FC DAC Tomislava Mariča.


Úradujúci slovenský majster je však v spomenutom súboji 16. kola Fortuna ligy, ktorý má začiatok o 16.30 h, favoritom. V tabuľke najvyššej súťaže má líder z Trenčína 38 bodov, čo je o sedemnásť viac, ako má na konte Dunajská Streda. Navyše AS nastúpi v domácom prostredí, na umelej tráve. "Trenčín suverénne vedie tabuľku, jeho mužstvo tvoria výborní futbalisti. Hrajú veľmi účelne, na gól potrebujú málo šancí, sú výborne organizovaní. Silní sú najmä doma, kde okrem prehry so Žilinou a remízy s Ružomberkom všetko vyhrali," poznamenal ďalej kouč DAC-u Marič a dodal: "Bude to náročné. Čaká na nás veľa roboty, ale snažíme sa mužstvo čo najlepšie pripraviť z predností súpera. Po nedeľňajších deväťdesiatich minútach uvidíme, ako sa nám to podarilo."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies