V dueli slovenských útočníkov sa tešil Tatar, Ovečkin sa gólovo prebudil

NETKY.SK • 21 Február 2020, 08:50 • 2 min
V dueli slovenských útočníkov sa tešil Tatar, Ovečkin sa gólovo prebudil

USA/KANADA - Zápas NHL medzi Montrealom a Washingtonom priniesol súboj dvoch slovenských útočníkov Tomáša Tatara a Richarda Pánika. Domáci Caps nedokázali využiť domáce prostredie, aj keď sa po dlhšej dobe podarilo streliť Ovečkinovi už jeho 699. gól.

slovakia

left justify in out

Tatar sa opäť zaskvel

Dvadsaťdeväťročný útočník Tatar strávil na ľade 15:53 minúty a mal tri plusové body. V úvode tretej tretiny prihral na tretí gól Canadiens, keď za bránkou súpera vybojoval puk a našiel voľného Bena Chiarota, ktorý strelou zápästím prekonal Bradena Holtbyho. Pre Tatara to bol šiesty bod v troch zápasoch proti Capitals (1+5) v tejto sezóne. Celkovo dosiaľ nazbieral 55 bodov (21+34). "Habs" zvíťazili prvýkrát po piatich dueloch.

 

 

 

Ruský kanonier konečne skóroval

Domácim nepomohlo ani strelecké prebudenie Alexandra Ovečkina. Ruský kanonier ukončil gólové suchoty, keď sa presadil po piatich stretnutiach a dosiahol 699. zásah v NHL. Pánik sa podieľal na druhom góle Washingtonu a absolvoval 12:20 minúty. V prebiehajúcom ročníku má 15 bodov (7+8) a po Tatarovi je druhý najproduktívnejší Slovák.

 

img

 

Blesky nestačili na Vegas

Tampa Bay aj s Erikom Černákom podľahla na ľade Vegas 3:5. Slovenský zadák hral v prvej obrannej dvojici, ale nebodoval. Absolvoval 19:20 minúty a mal dve trestné minúty a dva mínusové body.

 

 

Slušná porcia minút pre Marinčina

Martin Marinčin bol pri domácom víťazstve Toronta nad Pittsburghom 4:0. Odohral 17:40 minúty.

 

 

Výsledky nočných zápasov NHL:

Columbus - Philadelphia 3:4 pp, New Jersey - San Jose 2:1, Toronto - Pittsburgh 4:0, Washington - Montreal 3:4 pp (R. PÁNIK 0+1 - T. TATAR 0+1), Ottawa - Winnipeg 1:5, St. Louis - Arizona 1:0, Vegas - Tampa Bay 5:3, Los Angeles - Florida 5:4

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies