V Dubaji opäť horelo: Oheň sa šíril z 53. poschodia

NETKY.SK • 6 August 2017, 12:12 • 2 min
V Dubaji opäť horelo: Oheň sa šíril z 53. poschodia

DUBAJ - Len dva dni po tom, ako rozsiahly požiar zachvátil jednu z najvyšších obytných budov na svete, v nedeľu v dubajskej štvrti Dubai Marina opäť horelo.

slovakia

left justify in out

Požiar v Tiger Tower sa však podarilo rýchlo uhasiť a nikto neutrpel zranenia. Podľa miestneho úradu civilnej ochrany začalo horieť oblečenie na balkóne na 53. poschodí. Požiar spôsobila buď zle uhasená cigareta alebo vysoké teploty, ktoré v nedeľu v Dubaji dosiahli až 43 stupňov Celzia.

V piatok krátko po 1:00 miestneho času (vo štvrtok 23:00 stredoeurópskeho času) vypukol požiar 86-poschodového obytného mrakodrapu Torch Tower. Stavba, ktorá bola pri svojom otvorení v roku 2011 najvyššou obytnou budovou na svete, no odvtedy ju prekonalo ďalších šesť, bola v plameňoch už po druhý raz. Predchádzajúci požiar ju zničil vo februári 2015. Ani pri piatkovom incidente nikto neutrpel zranenia.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona