V druhom zápase Ligy Národov Slovensko iba remizovalo na pôde Izraelu

NETKY.SK • 8 September 2020, 06:17 • 2 min
V druhom zápase Ligy Národov Slovensko iba remizovalo na pôde Izraelu

EURÓPA- Slovenská reprezentácia si v pondelok zmerala sily s Izraelom, Česko privítalo Škótsko a Taliansko v šlágri dňa zdolalo Holandsko.

slovakia

left justify in out

Gól v nadstavenom čase pripravil Slovákov o prvú výhru

Hapal zmenil oproti zápasu s Českom rozostavenie, jeho zverenci hrali systémom 4-3-3, v bránke dostal šancu Rodák. Pre 23-ročného brankára to bol debut v reprezentácii rovnako ako pre obrancu Koscelníka, ktorý nastúpil v stopérskej dvojici vedľa Škriniara. Domáci mali prvú šancu v stretnutí, keď si po narážačke zbehol na hranicu šestnástky Zahavi, ale prestrelil. Po prvý raz zasahoval Rodák v 10. minúte, keď zaváhanie Saba využil na zakončenie Dasa. Marciano v domácej bránke nemal v prvej štvrťhodine žiadnu prácu, na loptu si nesiahol ani v 14. minúte po strele Ďuriša. Lopta sa k slovenskému útočníkovi dostala po osi Kucka-Bero, vzápätí ju nechytateľne poslal do siete - 0:1. 

 

 

Po prestávke sa obraz hry nezmenil. Domáci mali loptu častejšie pri nohách, ale chýbali im moment prekvapenia vo finálnej fáze i lepšie riešenia situácií. Slovenská defenzíva pracovala dobre a to dávalo priestor na protiútoky. Po jednom sa dostal v 54. minúte do zakončenia strelec gólu Ďuriš, jeho obaľovačku však s námahou Marciano vytesnil.

Domácim sa podarilo zaslúžene skórovať v nadstavenom čase, keď Cohenovu prihrávku poslal striedajúci Elmkies do siete. V závere dokonca mohli pridať druhý gól, no po strele Zahaviho zazvonila s prispením Rodáka len pravá žrď.

 

Skupina A

V zápasoch skupiny A sa v šlágri dňa stretli reprezentácie Talianska a Holandska. Favoritom zápasu boli domácia Holanďania ale v tesnom zápase zvíťazili Taliani. Jediným strelcom zápasu bol Nicolo Barella.

V druhom zápase domáca Bosna a Hercegovina nestačila na Poliakov

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 433 (@433),

 

Skupina B

V skupine B Nórsko deklasovalo Severné Írsko, dvakrát sa presadil Erling Haaland.

Škótsko vyhralo v Česku a Rumunsko prekvapivo zdolalo Rakúsko 3:2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies