V druhom semifinále mužskej dvojhry Djokovič s Ferrerom

NETKY.SK • 7 September 2012, 07:01 • 2 min
V druhom semifinále mužskej dvojhry Djokovič s Ferrerom

V druhom semifinále mužskej dvojhry Djokovič s Ferrerom - Tenis Srbský tenista Novak Djokovič a Španiel David Ferrer nastúpia proti sebe v druhom semifinále mužskej dvojhry ba grandslamovom turnaji US Open. Obhajca titulu Djokovič ako nasadená dvojka si v

slovakia

left justify in out

imgSrbský tenista Novak Djokovič a Španiel David Ferrer nastúpia proti sebe v druhom semifinále mužskej dvojhry ba grandslamovom turnaji US Open. Obhajca titulu Djokovič ako nasadená dvojka si vo štvrťfinále poradil s Argentínčanom Juanom Martinom del Potrom v troch setoch 6:2, 7:6 (3), 6:4. Ferrer v pozícii "štvorky" zvíťazil po tuhom päťsetovom boji nad Srbom Jankom Tipsarevičom 6:3, 6:7 (5), 2:6, 6:3 a 7:6 (4).
      Djokovič odplatil del Potrovi prehru zo súboja o bronzovú medailu na olympijskom turnaji v Londýne. "Mám veľkú radosť, že som na US Open opäť v semifinále. Milujem nočné zápasy vo Flushing Meadows, vždy to prináša veľa zábavy. Diváci vytvorili fantastickú atmosféru. Myslím, že si prišli na svoje, lebo s Juanom Martinom sme odohrali viacero neuveriteľných výmen," povedal pre akreditované média Djokovič po triumfe nad víťazom US Open z roku 2009.
      Ferrer prehrával v piatom sete duelu s Tipsarevičom 1:4, dokázal však otočiť nepriaznivý vývoj a napokon zdolal húževnatého súpera, ktorého museli v priebehu zápase dvakrát ošetrovať. "Nenachádzam slov, som prešťastný. Bol zo fantastický zápas plný emócii. Janko je vynikajúci hráč a veľký bojovník. Musel som siahnuť na dno síl, aby som ho zdolal," povedal Ferrer, ktorý sa na všetkých štyroch grandslamových turnajoch dostal minimálne do štvrťfinále.

      
      muži-dvojhra-štvrťfinále:
      Novak Djokovič (2-Srb.) - Juan Martin Del Potro (7-Arg.) 6:2, 7:6 (3), 6:4, David Ferrer (4-Šp.) - Janko Tipsarevič (8-Srb.) 6:3, 6:7 (5), 2:6, 6:3, 7:6 (4)

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies