V druhej sezóne Supergirl sa objaví aj Superman

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 14:29 • 2 min
V druhej sezóne Supergirl sa objaví aj Superman

BRATISLAVA - V druhej sezóne seriálu Supergirl (2015) sa objaví aj Clark Kent, známy vďaka jeho alter egu Supermana.

slovakia

left justify in out

Meno herca, ktorý ho stvárni, však zatiaľ nie je známe. "Superman sa objaví v prvých dvoch epizódach novej sezóny. Nevieme sa dočkať herca, ktorý bude nosiť jeho červený plášť," oznámil výkonný producent seriálu Andrew Kreisberg.

 

Superhrdina v seriáli navštívi svoju sesternicu Karu Zor-El, ktorá vystupuje pod alter egom Supergirl. V prvej sezóne sa Clark Kent objavoval iba v spomienkach na Karino detstvo a stvárnil ho Daniel DiMaggio. V pripravovanej sérii však tvorcovia počítajú s dospelým Supermanom. Pokračovanie seriálu začne vysielať stanica The CW Television Network na jeseň tohto roka.


Seriál je inšpirovaný komiksami spoločnosti DC Comics a zameriava sa na spomínanú Supermanovu sesternicu Karu Zor-El (Melissa Benoist), ktorá skrýva svoju pravú totožnosť a výnimočné schopnosti a pod menom Linda Danvers pracuje ako asistentka podnikateľky Cat Grant (Calista Flockhart). Prvú epizódu projektu vysielala televízia CBS 26. októbra 2015. Hrajú v ňom napríklad aj Chyler Leigh, David Harewood, Mehcad Brooks či Jeremy Jordan.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona