V Dortmunde sa vykoľajil rýchlik, nešťastie si nevyžiadalo žiadne ľudské obete

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 07:07 • 2 min
V Dortmunde sa vykoľajil rýchlik, nešťastie si nevyžiadalo žiadne ľudské obete

BERLÍN - Rýchlik sa dnes večer vykoľajil v západonemeckom meste Dortmund, nehoda si podľa železničnej spoločnosti Deutsche Bahn nevyžiadala zranených.

slovakia

left justify in out

Polícia zverejnila na Twitteri snímku, na ktorej vidno, že sa vlak čiastočne ocitol mimo koľajnice, ale žiaden z vozňov sa neprevrátil. Deutsche Bahn uviedla, že k nehode došlo okolo 19. hodiny, keď vlak vchádzal do hlavnej železničnej stanice v Dortmunde. Vlak išiel z Düsseldorfu do Berlína.

 

Nie je známe, akou rýchlosťou sa pohyboval v čase nehody, napísala tlačová agentúra AP. Podľa polícia sa z neznámych príčin vykoľajili tri zo siedmich vozňov vlaku. Všetci cestujúci boli schopní vystúpiť z vlaku bez cudzej pomoci. Avšak vlak i koľajnice sú "vážne poškodené" a nie je jasné, ako dlho zostane daný úsek uzavretý, uviedla polícia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies