V dome dcéry Whitney Houston údajne našli drogy

NETKY.SK • 3 Február 2015, 16:09 • 2 min
V dome dcéry Whitney Houston údajne našli drogy

USA - V dome dcéry Whitney Houston Bobbi Kristiny Brown, ktorú našli v sobotu v bezvedomí vo vani, polícia údajne našla drogy.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TMZ, ktorému to potvrdili zdroje blízke rodine. Na omamné látky vraj ochrancovia zákona natrafili až počas druhej prehliadky. Tá bola oveľa podrobnejšia ako prvá, pri ktorej polícia neobjavila nič zvláštne. Tentoraz si však vyšetrovatelia so sebou odniesli viacero podozrivých predmetov.

Zdravotný stav 21-ročnej Brown je aj naďalej vážny, pričom jej mozgové funkcie sú značne obmedzené. Nemenovaný zdroj sa síce pre CNN vyjadril, že v pondelok niekoľkokrát otvorila a zavrela oči, lekári však rodinných príslušníkov upozornili, aby nemali príliš veľké očakávania. 

 

Bobbi Kristinu objavil vo vani jej manžel Nick Gordon, ktorý jej spolu s kamarátom poskytol kardiopulmonálnu resuscitáciu a zavolal záchranku. Tá ju previezla do nemocnice, kde ju uviedli do umelého spánku. V súčasnosti je na jednotke intenzívnej starostlivosti, pričom za ňu dýchajú prístroje. V nemocnici je s ňou jej otec, spevák Bobby Brown. 

 

Jej matku Whitney Houston našli pritom 11. februára 2012 bez známok života vo vani hotelovej izby v Beverly Hills. Oficiálnou príčinou úmrtia hviezdy filmov Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996) bolo utopenie. Cudzie zavinenie vyšetrovatelia vylúčili. Štyridsaťosemročná Houston mala v čase úmrtia v tele aj kokaín, marihuanu a rôzne lieky. Bobbi Kristina sa s Nickom Gordonom zosobášila vlani v januári. Zaujímavosťou je, že Gordona od jeho dvanástich rokov vychovávala práve Houston, takže manželia spolu dospievali. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies