V Dolnom Rakúsku hľadajú lupiča: Obranným sprejom prepadol banku!

NETKY.SK • 15 Január 2014, 08:05 • 2 min
V Dolnom Rakúsku hľadajú lupiča: Obranným sprejom prepadol banku!

VIEDEŇ – Viedenská polícia pátra po približne 175 centimetrov vysokom mužovi robustnej postavy vo veku 35 až 40 rokov, ktorý dnes ráno prepadol banku v obci Seyring v okrese Viedeň-okolie. Informovala o tom agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Maskovaný muž vyzbrojený obranným sprejom vstúpil asi v 9.50 h do banky ozbrojený obranným sprejom a od dvoch pracovníkov finančnej inštitúcie žiadal peniaze. Po tom, čo mu vydali neznámu sumu peňazí, z miesta činu utiekol. Oznámila to štátna polícia Dolného Rakúska. 

Okamžité pátranie bolo neúspešné. Nik z pracovníkov banky nebol zranený, no utrpeli šok.

Páchateľ lúpeže hovoril miestnym dialektom. Z toho dôvodu si muži zákona myslia, že ide o Viedenčana. Lupič mal na sebe svetlomodré pracovné nohavice a šedú vzorovanú bundu s kapucňou. Na rukách mal tmavé ochranné rukavice. Obuté mal svetlé tenisky a maskoval sa tmavou vlnenou čiapkou a šatkou, ktorá mu skrývala ústa a nos. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies