V Dolnej Krupej zhorelo bývalé pohostinstvo

NETKY.SK • 20 Február 2023, 11:25 • 2 min
V Dolnej Krupej zhorelo bývalé pohostinstvo

TRNAVA - V Dolnej Krupej pri Trnave v sobotu (18. 2.) zhorela budova bývalého pohostinstva. Plamene zachvátili interiér a väčšiu časť vonkajšieho dreveného obkladu objektu.

slovakia

left justify in out

Na likvidácii sa spolu s profesionálnymi hasičmi podieľali členovia hasičských jednotiek obcí Dolná Krupá a Jaslovské Bohunice, informovala o tom krajská hovorkyňa hasičov v Trnave Lena Košťálová. "Starosta obce informoval veliteľa zásahu, že budova je odpojená od zdroja elektrickej energie. Počas hasiacich prác bol objekt i hangár kontrolovaný termovíznou kamerou. Likvidačné práce prebiehali za súčasného rozoberania medzistropu budovy a jej dreveného obkladu pomocou trhacích hákov a sekier. Na miesto udalosti prišiel aj pracovný stroj, ktorý poslúžil na rozoberanie zhorenej konštrukcie budovy," uviedla. Škoda bola vyčíslená na hodnotu 50.000 eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies