V Dohňanoch zavraždili dôchodkyňu, dokázala to súdna pitva

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 10:41 • 2 min
V Dohňanoch zavraždili dôchodkyňu, dokázala to súdna pitva

DOHŇANY – V obci Dohňany v Púchovskom okrese zavraždil doteraz neznámy páchateľ 69-ročnú ženu. Obhliadajúci lekár najskôr skonštatoval, že nejde o cudzie zavinenie, súdna pitva však dokázala, že smrť bola spôsobená konaním inej osoby.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, podľa prvotných informácií mala byť príčinou smrti dôchodkyne choroba. „Vzhľadom na podozrivé okolnosti privolali na miesto políciu, následne sa začalo trestné stíhanie za prečin usmrtenia a bola nariadená súdna pitva. Táto preukázala, že smrť bola spôsobená konaním inej osoby. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nebudeme špecifikovať príčinu smrti,“ priblížila Antalová.

 

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne podľa nej už začal trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy. „Na prípade sa intenzívne pracuje a vykonávame všetky potrebné procesné úkony. Vzhľadom k prebiehajúcemu policajnému vyšetrovaniu sa v tomto štádiu vyšetrovania nebudeme k prípadu vyjadrovať a ani poskytovať viac informácií,“ zdôraznila policajná hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies