V Devínskej Novej Vsi sa vykoľajil nákladný vlak

NETKY.SK • 26 September 2015, 18:18 • 2 min
V Devínskej Novej Vsi sa vykoľajil nákladný vlak

BRATISLAVA - Nákladný vlak sa dnes o 16:00 vykoľajil v Devínskej Novej Vsi v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Vlaková doprava v úseku Devínska Nová Ves - Bratislava Lamač je paralyzovaná, pre cestujúcich zabezpečili náhradnú autobusovú dopravu. Pri havárii sa nik nezranil, agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) Martina Pavlíková.


Podľa informácií hovorkyne ŽSR sa o 16:00 vykoľajili tri posledné vozne nákladného vlaku pri jeho odchode zo železničnej stanice Bratislava - Devínska Nová Ves. "Poškodené sú dve výhybky a vážne je poškodená aj železničná trať." Železnice Slovenskej republiky okamžite nasadili svojich pracovníkov na odstránenie následkov havárie. "Na miesto musí byt privolaný aj špeciálny žeriav. Príčiny vykoľajenia, pri ktorom sa nikto nezranil, sú predmetom vyšetrovania," dodala Martina Pavlíková s tým, že cestujúci musia počítať so zdržaním aj s meškaním vlakov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies