V Devínskej Novej Vsi je uzavreté širšie okolie pondelkovej tragédie

NETKY.SK • 31 August 2010, 12:00 • 2 min
V Devínskej Novej Vsi je uzavreté širšie okolie pondelkovej tragédie

V Devínskej Novej Vsi je uzavreté širšie okolie pondelkovej tragédie

slovakia

left justify in out

Štátna a mestská polícia a hasiči sú v širšej lokalite spojenia Eisnerovej ulice a ulice Pavla Horova v bratislavskej Devínskej Novej Vsi. Lokalita je prehradená policajnou páskou.
      Miestny úrad nemá zatiaľ od polície informácie, prečo je priestor uzatvorený. Cez Eisnerovu ulicu zatiaľ nepremáva doprava, je vedená po náhradnej trase. Pri páske sa zastavujú skupinky občanov.
      "Prijali sme oznámenie, že na ulici Pavla Horova sa nachádza neznámy predmet. Preverujeme ho a na mieste sa nachádzajú policajné zložky," povedala pre TASR Petra Hrášková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.
      Na ulici Pavla Horova v pondelok (30. augusta) 48-ročný muž z tejto mestskej časti strieľal. Podľa zistení polície zomrelo v dôsledku streľby osem osôb a 15 ľudí bolo zranených. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v časti štádia pokusu, v časti dokonaný.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies