V decembri sa v Bratislave predstaví Pán ľadu Pľuščenko

NETKY.SK • 5 Apríl 2012, 06:39 • 2 min
V decembri sa v Bratislave predstaví Pán ľadu  Pľuščenko

V decembri sa v Bratislave predstaví Pán ľadu Pľuščenko

slovakia

left justify in out

img

 Slovenskí priaznivci krasokorčuľovania sa môžu v závere kalendárneho roka tešiť na prestížnu exhibíciu Pán ľadu. Ozdobou podujatia, ktoré sa uskutoční 11. decembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, bude Jevgenij Pľuščenko.

Okrem olympijského víťaza, trojnásobného majstra sveta a sedemnásobného európskeho šampióna sa na bratislavskom ľade predstavia aj dvojnásobný majster sveta a strieborný olympijský medailista Stephan Lambiel, svetový šampión a trojnásobný majster starého kontinentu Brian Joubert, či Laura Lepistová, ktorá bola bronzová na krasokorčuliarskom "mundiale" a súčasne je európskou šampiónkou.

Účastníci ľadovej show predvedú publiku svoje najlepšie programy, taktiež zakomponované úplné nové čísla, ktoré pripravili pre toto turné. Famózna show Jevgenij Pľuščenko – Pán ľadu 2012, bude nezabudnuteľným večerom. Ruský borec predviedol svoje grandiózne umenie na Slovensku už v rokoch 2008 a 2010.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies