V decembri sa pripravte na kolóny na diaľnici D2

NETKY.SK • 28 November 2019, 13:48 • 2 min
V decembri sa pripravte na kolóny na diaľnici D2

BRATISLAVA - Polícia upozorňuje vodičov, aby sa v prvé decembrové dni pripravili na dopravné komplikácie na diaľnici D2 v smere z Bratislavy do Českej republiky, a to najmä vo večerných hodinách.

slovakia

left justify in out

Ak sa prvé decembrové dni chystáte do Českej republiky, pripravte si pevné nervy.  Bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff informoval, že dopravní policajti predpokladajú rozsiahle kolóny, a to najmä nákladných motorových vozidiel, ktoré budú zasahovať na D2 aj na územie Slovenska. Zdržania budú súvisieť so zavedením elektronického mýtneho systému v Českej republike.

 

img

Na premávku bude v tomto úseku dohliadať viac policajtov. Vodičov bude zároveň na aktuálnu situáciu upozorňovať aj prenosné dopravné značenie. Pri tvorbe kolón budú vodičov nákladných motorových vozidiel odkláňať na odstavné parkovacie plochy hraničného priechodu alebo blízkej čerpacej stanice.

 

V prípade potreby budú dopravní policajti taktiež presmerovávať nákladnú dopravu na cestu I/2 smerom Kúty – Holíč – Hodonín alebo Kúty – Holíč – Skalica – Sudoměřice. Policajti budú spolupracovať aj s českými kolegami, a to napríklad pri zabezpečení prejazdnosti ľavého pruhu pre osobnú dopravu.
 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona